TOP

ALTIJD IETS SPECIAALS

Deze lijfspreuk heeft LANA GROSSA tot een succesvol specialist voor handbreigarens op de wereldwijde markt gemaakt. LANA GROSSA staat bekend om hoogwaardige kwaliteit en creatief breidesign. Van fantasierijk garen in innovatieve materiaalconstructie tot de klassieke sokkenwol omvat het productenpalet alles wat trendy is en zin in gebreide mode maakt.

Lana Grossa

De laatste trends

De reeks FILATI Trendfashion Magazines van LANA GROSSA presenteert u de laatste modetrends om te breien – vers van de catwalk – voor vrouwen en mannen eigentijds geïnterpreteerd. Voor kids kunt u aantrekkelijke en geschikt om mee te spelende brei-ideeën ontdekken die geheel en al op de wensen van de kinderen voldoen. Diverse nummers met speciale thema's ronden het aanbod af.

FILATI

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Ieder garen hoeft een zelfstandige uiting, een bijzondere structuur, een modern verschijningsbeeld of een unieke functionaliteit te hebben. Daarom produceert LANA GROSSA zijn garens alleen in toonaangevende Italiaanse spinnerijen.

De gehele scala van LANA GROSSA handbreigarens vindt u in ons exclusief online shop. Verder zijn er magazines met veel creatieven ideeën, tips en suggesties rond het breien, haak- en breinaalden, knopen van UNION KNOPF, tasgrepen, sierelementen en veel meer accessoires verkrijgbaar.

Lana Grossa FILATI

De knopen van UNION KNOPF overtuigen door hoogwaardige vormen en designs en zijn in vele actuele kleuren beschikbaar.

Union Knopf

Duurzaamheid | Wol voor een goed gevoel

Als producent en leverancier van handbreigaren houdt FILATI | LANA GROSSA zich met name bezig met het milieu en duurzaamheid. Daarom waren niet alleen sommige GOTS-garens gecertificeerd, maar LANA GROSSA heeft deze test ook doorstaan en met succes doorstaan.

Dierenwelzijn en dierenbescherming zijn erg belangrijk voor LANA GROSSA. De grondstoffen worden bij voorkeur verkregen uit streken waar, om klimatologische redenen, de oorzaak van mulesing niet bestaat. Talrijke LANA GROSSA-garens zoals Cool Wool, Bingo, Meilenweit en nog veel meer, waarvoor Australië een onvermijdelijk land van herkomst is, zijn ook vrij van mulesing.

Hier is een overzicht van de natuurlijke materialen die in de garens worden gebruikt, de landen van herkomst van de grondstoffen en de productieplaatsen:
Lente / Zomer garens 2021
Herfst / Winter garens 2020/21