TOP Trustpilot

ALTIJD IETS SPECIAALS

Deze lijfspreuk heeft LANA GROSSA tot een succesvol specialist voor handbreigarens op de wereldwijde markt gemaakt. LANA GROSSA staat bekend om hoogwaardige kwaliteit en creatief breidesign. Van fantasierijk garen in innovatieve materiaalconstructie tot de klassieke sokkenwol omvat het productenpalet alles wat trendy is en zin in gebreide mode maakt.

Lana Grossa

De laatste trends

De reeks FILATI Trendfashion Magazines van LANA GROSSA presenteert u de laatste modetrends om te breien – vers van de catwalk – voor vrouwen en mannen eigentijds geïnterpreteerd. Voor kids kunt u aantrekkelijke en geschikt om mee te spelende brei-ideeën ontdekken die geheel en al op de wensen van de kinderen voldoen. Diverse nummers met speciale thema's ronden het aanbod af.

FILATI

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Ieder garen hoeft een zelfstandige uiting, een bijzondere structuur, een modern verschijningsbeeld of een unieke functionaliteit te hebben. Daarom produceert LANA GROSSA zijn garens alleen in toonaangevende Italiaanse spinnerijen.

De gehele scala van LANA GROSSA handbreigarens vindt u in ons exclusief online shop. Verder zijn er magazines met veel creatieven ideeën, tips en suggesties rond het breien, haak- en breinaalden, knopen van UNION KNOPF, tasgrepen, sierelementen en veel meer accessoires verkrijgbaar.

Lana Grossa FILATI

De knopen van UNION KNOPF overtuigen door hoogwaardige vormen en designs en zijn in vele actuele kleuren beschikbaar.

Union Knopf